lördag 1 augusti 2009

Busshållplatsteorin

Förlåt för det långa uppehållet men vad ska man göra när man inte finner tid och ro till att skriva sina texter?
Ikväll är en sista kväll med flickan sen åker hon bort i typ 5 dagar, men det slutar med en jäkligt perfekt natt med bio och allt.


Busshållplats Teorin
Jag har skrivit olika sätt att se på ödet och vart vi är på väg men nu är en annan funnen som en präst berättade för mig en gång.

Livet är som en busslinje. när du föds startar ditt liv, du kliver på bussen. Tänk dig alla större saker du har gjort i ditt liv, lärt dig prata, din första dag i skolan, din första lägenhet, alla dessa saker är som hållplatser på linjen i genom liv. Du väljer själv hur länge du vill stanna på varje plats du kliver av, du träffar människor som blir dina vänner, du får ett val, valet att låta dem stå kvar eller ta med dem på bussen valet är ditt. Linjen är ditt liv, man följer med bussen hela livet, vissa val du gör till exempel får en pojkvän eller flickvän slås era liv ihop, din själ delas i två så ni kan åka med varandra på varandras bussar. Väljer ni att skapa en familj så kommer ni till sist ha en helt egen buss samtidigt ni ha en varsin egen, för att ni ska kunna dela varje minut tillsammans men även ha egna upplevelser för er själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar